Τηλ: +30 25930 51590

Gallery

Καλώς ορίσατε στο Ioanna's House

Καλώς ορίσατε στο Ioanna’s House, τοποθετημένο σε ένα απο τα ωραιότερα σημεία της Θάσου, στον Ποτό  Θάσου.  Μόλις φτάσετε, θα διαπιστώσετε πως βρίσκεστε περιτριγυρισμένοι από πευκόφυτα, καταπράσινα βουνά.  Σταθείτε για ένα λεπτό και απολαύστε την ηρεμία που αποπνέει το περιβάλλον γύρω σας.  Μόλις 50μ. σας χωρίζουν από την παραλία του Ποτού  αλλά, το βασικότερο, από τις σκοτούρες ενός απαιτητικού χειμώνα.  Η παραλία φέρει «Γαλάζια Σημαία», που συνεπάγεται εξαιρετική οργάνωση και ποιότητα.

Το Ioanna’s House αποτελείται από 8 άνετα, κλιματιζόμενα και λιτά διακοσμημένα δωμάτια.  Στο Ioannas House δουλεύουμε με πάθος και μεράκι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή διαμονή.  Μη διστάσετε να μας ζητήσετε οτιδήποτε χρειαστείτε στην περίπτωση που δεν σας έχουμε προλάβει ήδη.

Σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές.

Improve your visibility and get more sales with a trusted provider of SEO services in the germany Jasa SEO and Jasa Pembuatan Website. Find out how jasaseo.be can take your business to the top.

Στο Ioannas House, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.